Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tekninen myyjä/myyntiedustaja Kiinnike-Kolmiolle

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme Aulavartijoita pääkaupunkiseudulle

ISS Security Oy tarjoaa yrityksille monipuolisia turvallisuusratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS Security Oy työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja sen toiminta kattaa koko maan.

Aulavartijana työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteessa tapahtuva näkyvä valvonta, asiakaspalvelu, vieraiden vastaanotto ja opastaminen, sekä kohteen valvonta turvateknisin järjestelmin. Myös sovittujen jatkotoimenpiteiden suorittaminen (esim. tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteet) poikkeustilanteissa kuuluvat vartijan tehtävänkuvaan.

Odotamme sinulta ensisijaisesti joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Olet luonteeltasi kunnianhimoinen, kehittymishaluinen ja sinulta löytyy hyvät atk-taidot. Kielitaidon merkitys korostuu tässä tehtävässä, joten edellytämme sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin hallintaa.

Turvallisuusalan tehtävät vaativat 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen turvallisuusalalta, mutta tärkeämpää kuitenkin on asenne työhön ja vahva halua oppia alaa. Voimassa oleva vartijakortti on merkittävä etu, mutta tarvittaessa koulutamme uudet tekijät lakisääteisillä vartijakursseilla.

Työtä on tarjolla arkisin, työtunteja kertyy sopimuksen mukaan. Palkkaus vartiointialan TES.

Täytä hakemus huolella 28.2.2017 mennessä osoitteessa www.iss.fi Olemme hakijoihin yhteydessä hakuaikana ja haastattelemme jatkuvasti potentiaalisia hakijoita, ole siis nopea.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Useita Ilmoitus jätetty: 11.04.2016 Haku päättyy: 28.02.2017 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Useita

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aulavartijoita (PKS), on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.04.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Useita . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus