Duunitori suosittelee
Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aula- ja vastaanottopalvelut on palvelukokonaisuus, joka käsittää asiakkaan tiloissa tapahtuvat aula- ja vastaanottopalvelut. Aulavartijan tehtäviin kuuluu yleisimmin mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, avainhallinta, kokousjärjestelyt, materiaalitilaukset, tukihenkilönä toimiminen AV-laitteiden ja neuvottelutilojen varausten osalta, postitustehtävät, palvelupyyntöjen koordinointi eri palveluntarjoajille, alueen ja kiinteistöjen valvonta teknisin järjestelmin sekä hälytystilanteiden hoitaminen ja raportointi. Lisäksi tehtävään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Sipoo vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Vantaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Espoo vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohdepäällikkö aulavartiointikohteeseen Helsingin keskustaan, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 130 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus