Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

TyöpaikkakuvausAula- ja vastaanottopalvelut on palvelukokonaisuus, joka käsittää asiakkaan tiloissa tapahtuvat aula- ja vastaanottopalvelut. Aulavartijan tehtäviin kuuluu yleisimmin mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, avainhallinta, kokousjärjestelyt, materiaalitilaukset, tukihenkilönä toimiminen AV-laitteiden ja neuvottelutilojen varausten osalta, postitustehtävät, palvelupyyntöjen koordinointi eri palveluntarjoajille, alueen ja kiinteistöjen valvonta teknisin järjestelmin sekä hälytystilanteiden hoitaminen ja raportointi. Lisäksi tehtävään kuuluu sovittujen jatkotoimenpiteiden suorittaminen poikkeavissa tilanteissa (esim. tulipalo-, vesivahinko- tai ensiaputilanteet).

Kohdepäällikkönä vastaat asiakkaalle tuotettavasta laajasta palvelukokonaisuudesta, huolehdit kohteen päivittäisestä toiminnasta, raportoit esimiehellesi sekä toimit asiakkaan lähimpänä yhteyshenkilönä. Ohjeistusten laadinta ja päivittäminen, sekä vastuu uusien työntekijöiden perehdyttämisestä kuuluu myös kohdepäällikön toimenkuvaan. Toimit oman kohteesi työntekijöiden lähimpänä esimiehenä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Valituksi tuleminen edellyttää vahvaa ja monipuolista turvallisuusalan tuntemusta ja pidempiaikaista työkokemusta vartiointitehtävistä, aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä sekä tehtävää tukevan tutkinnon (esim. VAT/ TVEAT). Tehtävässä vaaditaan vahvaa englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi työskentely kohteella vaatii erinomaista yhteistyökykyä eri osapuolten kanssa kommunikoinnissa, vastuuntuntoa sekä halua kehittää turvallisuustoimenpiteitä asiakkaittemme lähtökohdista. Toivomme sinulta asiakaspalvelualttiutta ja vahvaa tieto- ja turvallisuusteknistä osaamista.

Täytä hakemus huolella 31.10.2016 mennessä osoitteessa www.iss.fi Olemme hakijoihin yhteydessä hakuaikana ja haastattelemme jatkuvasti potentiaalisia hakijoita. Ole siis nopea, paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohdepäällikkö aulavartiointikohteeseen Helsingin keskustaan, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 85 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa