Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus


Oletko etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen?

Haemme asiakaspalvelun ammattilaisia kansainväliseen ympäristöön ison asiakkaamme vilkkaaseen ja erittäin vaativaan pääkonttoriin Espooseen.

Vastuullasi on miellyttävän, asiallisen ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 18 välillä (7,5h/pvä), mutta voit myös joustaa tarpeen vaatiessa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset opistotasoisen koulutuksen asiakaspalvelualalta (esim. vastaanottovirkailija), sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (arvostamme kielitaitoa ja luemme myös muut kielet hakijalle eduksi) sekä työkokemusta erittäin vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä mielellään kansainvälisestä ympäristöstä. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Odotamme sinulta ensisijaisesti joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on oma-aloitteisuutta, tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi.

Jos ilmoitus kuvasi sinua ja tahdot ottaa haasteen vastaan, täytä hakemuksesi 23.10. mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi . Liitäthän hakemukseen myös cv:n. Työ alkaa loka-maraskuussa 2016.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo<br>Useita

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelun ammattilainen, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 20.07.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo<br>Useita . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 102 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa