Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme monitaitoista asiakaspalvelijaa kokous- ja edustustarjoilujen tiimiimme henkilöstöravintolaan Espooseen. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen työn organisointi, myyntipalveluun osallistuminen ja vuoropäällikön tuuraaminen. Lisäksi osallistut edustus- ja kokoustarjoiluun. Työaikasi on pääsääntöisesti klo 6-17 välillä. Olethan joustava, sillä työvuoroja on satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.Toivomme sinulta ravintola-alan perustutkintoa sekä vähintään viiden vuoden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Kauniainen myyjät ja kassahenkilöt Kirkkonummi myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyjät ja kassahenkilöt Espoo asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Kauniainen asiakasneuvonta Kirkkonummi asiakasneuvonta Nurmijärvi asiakasneuvonta Vantaa asiakasneuvonta Vihti asiakasneuvonta Espoo myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija henkilöstöravintolaan, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus