Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme monitaitoista asiakaspalvelijaa kokous- ja edustustarjoilujen tiimiimme henkilöstöravintolaan Espooseen.

Tehtäviisi kuuluu päivittäisen työn organisointi, myyntipalveluun osallistuminen ja vuoropäällikön tuuraaminen. Lisäksi osallistut edustus- ja kokoustarjoiluun. Työaikasi on pääsääntöisesti klo 6-17 välillä. Olethan joustava, sillä työvuoroja on satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toivomme sinulta ravintola-alan perustutkintoa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta alalta. Sinulla on mahdollisesti myös esimieskoulutus. Olet ammattitaitoinen asiakaspalvelija, eikä hymysi hyydy kiireisinäkään aikoina. Sinulla on loistavat organisointi- ja tiimityötaidot ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Sujuvan suomen kielen lisäksi palvelet asiakkaita mielelläsi myös englanniksi. Lisäksi sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja omaksut helposti uudet järjestelmät.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin ja kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.iss.fi viimeistään 30.10.2016 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten olethan nopea, sillä paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija henkilöstöravintolaan, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa