Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme monitaitoista asiakaspalvelijaa kokous- ja edustustarjoilujen tiimiimme henkilöstöravintolaan Espooseen. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen työn organisointi, myyntipalveluun osallistuminen ja vuoropäällikön tuuraaminen. Lisäksi osallistut edustus- ja kokoustarjoiluun. Työaikasi on pääsääntöisesti klo 6-17 välillä. Olethan joustava, sillä työvuoroja on satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.Toivomme sinulta ravintola-alan perustutkintoa sekä vähintään viiden vuoden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Kauniainen myyjät ja kassahenkilöt Kirkkonummi myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyjät ja kassahenkilöt Espoo asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Kauniainen asiakasneuvonta Kirkkonummi asiakasneuvonta Nurmijärvi asiakasneuvonta Vantaa asiakasneuvonta Vihti asiakasneuvonta Espoo myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija henkilöstöravintolaan, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus