Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule siivoamaan asuinympäristö viihtyisäksi Hoasin asukkaille! Me haluamme Sinut mukaan pitämään huolta Hoasin tärkeimmistä henkilöistä - asukkaista - sekä luomaan heille mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista.Arjen talotaiturina hoidat Hoasin asuintalojen siivouksia ja pienimuotoisia ylläpitotöitä. Tehtäviisi kuuluu porras-, asukas-, ja pihatilojen siivous sekä nurmenleikkaus, käsilumi- ja hiekoitustyöt ja muitakin asukasviihtyvyyttä tukevia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Sipoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Espoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arjen talotaituri, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa