Duunitori suosittelee
Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Isonkyrön kunnassa on haettavana vastaavan ryhmäperhepäivähoitajan toimi 4.11.2016 alkaen, alkusijoituspaikkana Tolkin vuorohoitoryhmis. Kelpoisuusehdot, hakeminen -Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) mukainen pätevyys. -Palkkauksessa noudatetaan KVTES:iä. -Toimeen valitun on ennen työn alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Isokyrö lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Isokyrö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Isonkyrön kunta Y-tunnus 0178131-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ryhmäperhepäivähoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Isonkyrön kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 61500 - Isokyrö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa