Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme paikallinen isännöintiyritys Oulaisissa. Yrityksemme on perustettu vuonna 1988. Toimintamme perustuu hyviin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Isännöitsijän jäädessä eläkkeelle haemme vakituiseen työsuhteeseen ISÄNNÖITSIJÄÄ / KIRJANPITÄJÄÄ. Vastaat taloyhtiöiden kirjanpidosta, vastikeseurannasta, laskutuksesta sekä kokousten järjestämisestä ja pitämisestä. Toivomme sinulta; Olet palvelualtis, tunnollinen, oma-aloitteinen, itsenäiseen työntekoon tottunut ja osaat kantaa vastuun. Kirjalliset hakemukset pyydämme lähettämään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Oulainen kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulainen taloushallinto kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Isännöitsijä/kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Isännöitsijätoimisto Raimo Alaraatikka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 86300 - Oulainen .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus