Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme paikallinen isännöintiyritys Oulaisissa. Yrityksemme on perustettu vuonna 1988. Toimintamme perustuu hyviin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Isännöitsijän jäädessä eläkkeelle haemme vakituiseen työsuhteeseen ISÄNNÖITSIJÄÄ / KIRJANPITÄJÄÄ. Vastaat taloyhtiöiden kirjanpidosta, vastikeseurannasta, laskutuksesta sekä kokousten järjestämisestä ja pitämisestä. Toivomme sinulta; Olet palvelualtis, tunnollinen, oma-aloitteinen, itsenäiseen työntekoon tottunut ja osaat kantaa vastuun. Kirjalliset hakemukset pyydämme lähettämään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Oulainen kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulainen taloushallinto kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Isännöitsijä/kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Isännöitsijätoimisto Raimo Alaraatikka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 86300 - Oulainen .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa