Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme palvelukseemme asentajia, rakennustelineiden, rakennussääsuojien ja rakennusnostimien asennuksiin.
Telinemestari on rakennusten kunnostus- ja saneerausurakoihin rakennustelineitä, sääsuojia ja nostimia tarjoava yritys. Telinemestari toimii Pirkanmaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Yritys on perustettu 1989 ja kasvaa voimakkaasti.

Työ on pääosin ulkotyötä ja tulet työskentelemään asennusryhmän jäsenenä. Pääset työskentelemään maanalla, maanpinnalla ja välillä hyvinkin korkealla rakennusten julkisivuilla ja katoilla. Vaihteleva työympäristö ja hyvät työkaverit tuovat mielekkyyttä työhön.
Kohteesi sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla.
Menestyminen työssä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, ripeyttä, kykyä työskennellä korkealla, joustavuutta ja palveluhenkisyyttä, telinemaailmassa tilanteet ja aikataulut elävät jatkuvasti.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta alalta ja halua oppia ja kehittyä työssäsi ja antaa panoksesi koko yrityksen kasvuun ja kehitykseen.
Ajokortti ja oma auto työssä välttämätön.

Hakemukset sähköpostilla ari-pekka.mononen@telinemestari.com.
Paikat täytetään sopivien työtekijöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.telinemestari.com Työnantaja: IPG Invest Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop mukaan Yhteystiedot: Ari-Pekka Mononen 050 524 9806 ari-pekka.mononen@telinemestari.com Ilmoitus jätetty: 23.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi IPG Invest Oy Y-tunnus 0746504-6 Toimiala Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet Telinerakenne IPG Invest, Telinemestari IPG Invest

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 023 926 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

252 093 € -52 %

Henkilöstö

31 -4

Liikevoitto-%

8 % -47 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja/Asennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut IPG Invest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus