Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme palvelukseemme asentajia, rakennustelineiden, rakennussääsuojien ja rakennusnostimien asennuksiin. Telinemestari on rakennusten kunnostus- ja saneerausurakoihin rakennustelineitä, sääsuojia ja nostimia tarjoava yritys. Telinemestari toimii Pirkanmaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Yritys on perustettu 1989 ja kasvaa voimakkaasti. Työ on pääosin ulkotyötä ja tulet työskentelemään asennusryhmän jäsenenä. Pääset työskentelemään maanalla, maanpinnalla ja välillä hyvinkin korkealla rakennusten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi IPG Invest Oy Y-tunnus 0746504-6 Toimiala Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet Telinerakenne IPG Invest, Telinemestari IPG Invest

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja/Asennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut IPG Invest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.02.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus