Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Rakennusapumies

Etsimme palvelukseemme rakennusapumiehiä, toimimaan apuna rakennustelineiden, rakennussääsuojien ja rakennusnostimien asennuksissa. Tehtävässä mahdollisuus osaamisen ja kokemuksen karttuessa edetä asennusryhmän vetäjäksi.
Telinemestari on rakennusten kunnostus- ja saneerausurakoihin rakennustelineitä, sääsuojia ja nostimia tarjoava yritys. Telinemestari toimii Pirkanmaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Yritys on perustettu 1989 ja kasvaa voimakkaasti.

Työ on pääosin ulkotyötä ja tulet työskentelemään asennusryhmän jäsenenä. Pääset työskentelemään maanalla, maanpinnalla ja välillä hyvinkin korkealla rakennusten julkisivuilla ja katoilla. Vaihteleva työympäristö ja hyvät työkaverit tuovat mielekkyyttä työhön.

Kohteesi sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla.

Menestyminen työssä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, ripeyttä, kykyä työskennellä korkealla, joustavuutta ja palveluhenkisyyttä, telinemaailmassa tilanteet ja aikataulut elävät jatkuvasti.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta alalta ja halua oppia ja kehittyä työssäsi ja antaa panoksesi koko yrityksen kasvuun ja kehitykseen.
Ajokortti ja oma auto työssä välttämätön.

Hakemukset sähköpostilla [email protected].
Paikat täytetään sopivien työtekijöiden löydyttyä.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi IPG Invest Oy Y-tunnus 0746504-6 Toimiala Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet Telinerakenne IPG Invest, Telinemestari IPG Invest

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 023 926 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

252 093 € -52 %

Henkilöstö

31 -4

Liikevoitto-%

8 % -47 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut IPG Invest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus