Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme Vantaan toimistomme suunnittelutiimimme vahvistukseksi IP-arkkitehtiä/ -suunnittelijaa.

Tehtävänä on asiakkaidemme fyysisten ja virtuaalisten IP-verkkojen suunnittelu: verkkojen topologisuunnittelusta kapasiteetti-, tietoturva- ym. vaatimukset täyttävien aktiivilaitteiden suunnitteluun ja dokumentointiin sekä geneeristen hankintamääritysten laatimiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä, sujuvaa suunnittelu- ja dokumentointityökalujen käyttöä sekä oikeaa asennetta.

Tehtävä on aluksi määräaikainen tai voit halutessasi työskennellä myös free lancer -alihankkijanamme.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Orbion Consulting Oy Sijainti: Äyritie 16, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Inca Viljakainen, 0407073533, inca.viljakainen@orbionconsulting.fi Arto Saikanmäki, 0503302198, arto.saikanmaki@orbionconsulting.fi Hakemukset: https://careers.teamio.net/orbion/detail/?id=5026511a-d58d-4c00-a4f3-c332 Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Äyritie 16, 01510 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IP-arkkitehti tai -suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Orbion Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Äyritie 16, 01510 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa