Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vantaan toimistomme suunnittelutiimimme vahvistukseksi IP-arkkitehtiä/ -suunnittelijaa. Tehtävänä on asiakkaidemme fyysisten ja virtuaalisten IP-verkkojen suunnittelu: verkkojen topologisuunnittelusta kapasiteetti-, tietoturva- ym. vaatimukset täyttävien aktiivilaitteiden suunnitteluun ja dokumentointiin sekä geneeristen hankintamääritysten laatimiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä, sujuvaa suunnittelu- ja dokumentointityökalujen käyttöä sekä oikeaa asennetta. Tehtävä on aluksi määräaikainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Vantaa määräaikainen Vantaa rakennussuunnittelu määräaikainen Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IP-arkkitehti tai -suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Orbion Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa