Duunitori suosittelee
Ohjelmistokehittäjä Muvika Oy:lle Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Go On Oulu on asiantuntevia henkilöstöpalveluja tarjoava rekrytoinnin huippuammattilainen. Palveluihimme sisältyy mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarvioinnit, koulutus, urasuunnittelu ja ulkoistaminen. Monivaiheisten ja kattavien rekrytointiprosessiemme myötä toteutamme vuosittain vaativia suorarekrytointeja tunnetuille yrityksille ammattitaitoamme hyväksi käyttäen. Etsimme vakavaraiselle kansainväliselle teknologia-alan asiakasyrityksellemme iOS-OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ suorarekrytointina Ouluun. Asiakkaamme kehittää mobiilisovellusta matkakulujen hallintaan kansainvälisille markkinoille. Sovellus helpottaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, iOS-Ohjelmistokehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus