Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Go On Oulu on asiantuntevia henkilöstöpalveluja tarjoava rekrytoinnin huippuammattilainen. Palveluihimme sisältyy mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarvioinnit, koulutus, urasuunnittelu ja ulkoistaminen. Monivaiheisten ja kattavien rekrytointiprosessiemme myötä toteutamme vuosittain vaativia suorarekrytointeja tunnetuille yrityksille ammattitaitoamme hyväksi käyttäen.

Etsimme vakavaraiselle kansainväliselle teknologia-alan asiakasyrityksellemme

iOS-OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ suorarekrytointina Ouluun.

Asiakkaamme kehittää mobiilisovellusta matkakulujen hallintaan kansainvälisille markkinoille. Sovellus helpottaa yksityisten ja yrityksen matkustamisesta aiheutuvien kulujen erottamista helposti toisistaan tallentaen tiedot automaattisesti ulkoiseen tallennustilaan.

Tehtävässä vahvistat sovelluksen kehitystiimiä ja työskentelet yhteistyössä iOS - ohjelmiston kehitystiimin kanssa. Olet alan intohimoinen osaaja ja haluat kehittää taitojasi jatkuvasti. Työn jälkesi on laadukasta ja pidät huolen, että käyttöliittymä toimii moitteettomasti.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi ja pystyt toimimaan osana kansainvälistä työympäristöä. Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja alan koulutus.

Edellytykset:
- vähintään 4 vuoden kokemus iOS mobiiliaplikaation kehittämisen
parissa työskentelystä
- swift kielen osaamista
- teknillinen koulutus Yliopisto tai AMK(BSC tai MSC)
- laadukkaan lopputuloksen tuottaminen
- hyvät vuorovaikutustaidot englanniksi
- yhteistyökyky, kyky toimia osana tiimiä

Edut:
- pääset työskentelemään kansainvälisessä tiimissä
- kilpailukykyinen palkka ja muut edut
- pääset kehittymään urallasi yrityksen kasvun mukana
- mahdollisuus etätyöhön!

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi palkkatoiveineen www.go-on.fi -sivujen kautta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia!

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä, +358 44 330 8810

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Oulu / Rikimet Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juha Lämsä, Puh: 044 330 8810, 044 330 8810, juha.lamsa@go-on.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, iOS-Ohjelmistokehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa