Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään rakennusmaalaria, jonka työtehtäviin kuuluu sisämaalaustyöt. Hakemukset ja palkkatoive sähköpostiin [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Jämsä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Jämsä talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Investica Oy Y-tunnus 2056924-5 Toimiala Autojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet Autoleasing Helsinki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Investica Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jämsä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus