Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan asiakaspalvelutaitoista invataksin kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Edellytämme taksinkuljettajan ammattipätevyyttä, suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan D1-ajooikeus/ammattipätevyys. Työ on sekä yö/päivätyötä. Tarjoamme valmiin asiakaskunnan lisäksi monipuolisen työn!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Oulu henkilötieliikenteen kuljetus Oulu kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Invataksipalvelu T. Koivukangas Oy Y-tunnus 2098061-6 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Oulun Invataksi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Invataksipalvelu T. Koivukangas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus