Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Banner Invalidiliiton Asumispalvelut Oy,

Työpaikkakuvaus

Haemme Jyväskylään, Haapaniemen Validia-taloon

HOIVA-AVUSTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa arkisin. Tule työkaveriksi iloiseen joukkoomme!

Työtä ihmisten kanssa

Haapaniemen Validia-talossa toimii uudenlainen monialainen palveluasumisen yksikkö. Monialainen palveluasuminen on moniammatillisen henkilöstön tukemaa asumista esteettömässä Validia-talossa. Se on tarkoitettu asiakkaille, joiden on useiden, merkittävien toimintarajoitteidensa vuoksi muutoin vaikea elää turvallista, itsenäistä elämää. Uuden asumisen ideologian keskiössä on asiakas- ja toimintakeskeisyys, osallisuus ja vaikuttavuus.

Hoiva-avustajan työpäivään kuuluu niin keittiö- ja puhtaanapidon tehtäviä kuin perushoitoa hoitajan työparina. Työ voi sisältää myös muita avustavia tehtäviä.

Edellytämme sinulta

- Hoiva-avustajan koulutusta
- Hygieniapassia
- Innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
Arvostamme myös huolellisuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle

Meillä Haapaniemen Validia-talossa työskennellään tiimeissä aktiivisella ja positiivisella asenteella. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja mukavan ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työsi on vastuullista ja työtehtäväsi vaihtelevia. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia.

Validia Asuminen on savuton työpaikka.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävistä antaa ti 25.10. klo 9-11 tai ke 26.10. klo 9-12 palveluesimies Laura Manner, p. 044 7650 497.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 31.10.2016 mennessä osoitteeseen laura.manner@validia.fi tai palveluesimies Laura Manner, Pellonpääntie 8, 40820 Haapaniemi.

www.validia.fi/asuminen

Web-osoite: http://www.validia-asuminen.fi Työnantaja: Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Sijainti: 40820 HAAPANIEMI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Laura Manner, 044 7650 497, laura.manner@validia.fi Hakemukset: Palveluesimies Laura Manner Pellonpääntie 8, 40820 Haapaniemi tai laura.manner@validia.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40820 HAAPANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Validia Asuminen / Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Y-tunnus 1948154-5 Toimiala Vammaisten palveluasuminen (pl. kehitysvammaisten palveluasuminen)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

76 101 672 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

1 092 847 € -67 %

Henkilöstö

1 482 8

Liikevoitto-%

1 % -80 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu terveydenhuollon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy,. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40820 - Jyväskylä , osoitteessa 40820 HAAPANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa