Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Jyväskylään, Haapaniemen Validia-taloon HOIVA-AVUSTAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa arkisin. Tule työkaveriksi iloiseen joukkoomme! Työtä ihmisten kanssa Haapaniemen Validia-talossa toimii uudenlainen monialainen palveluasumisen yksikkö. Monialainen palveluasuminen on moniammatillisen henkilöstön tukemaa asumista esteettömässä Validia-talossa. Se on tarkoitettu asiakkaille, joiden on useiden, merkittävien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Validia Asuminen / Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Y-tunnus 1948154-5 Toimiala Vammaisten palveluasuminen (pl. kehitysvammaisten palveluasuminen)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu terveydenhuollon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy,. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus