Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Banner Invalidiliiton Asumispalvelut Oy

Työpaikkakuvaus

Validia Asuminen tarjoaa asumispalveluja ja kotiin vietäviä palveluja vammaisille henkilöille sekä ikäihmisille. Toimimme 1500 ammattilaisen voimin yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kokonaan kotimainen Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Kannelmäen Validia-taloon kahta lähihoitajaa. Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 7.10.2016 ja äitiysloman sijaisuuteen joka alkaa marraskuussa 2016.

Kannelmäen Validia-talo sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kannelmäen Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Samassa rakennuksessa toimii Kannelmäen Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Talossa on myös saunotuspalvelua ikäihmisille.

Lounasravintola Soitin tarjoaa terveellistä kotiruokaa asukkaidemme lisäksi talon ulkopuolisille asiakkaille.

Jos olet motivoitunut, luotettava, vastuuntuntoinen ja aitoa ihmisläheisyyttä luova henkilö, olet etsimämme lähihoitaja. Perehdytämme uuden työntekijän työtehtäviin. Työ on kolmivuorotyötä.

Laitathan hakemuksen ja CV:n sähköpostilla 25.9. mennessä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 palveluesimies Hanna Suorsa p. 044 7650 356,
hanna.suorsa@validia.fi

Web-osoite: http://www.validia.fi/asuminen Työnantaja: Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Sijainti: 00420 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 07.10.2016 Yhteystiedot: Palveluesimies Hanna Suorsa p. 044 7650 356 hanna.suorsa@validia.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00420 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Validia Asuminen / Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Y-tunnus 1948154-5 Toimiala Vammaisten palveluasuminen (pl. kehitysvammaisten palveluasuminen)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

76 101 672 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

1 092 847 € -67 %

Henkilöstö

1 482 8

Liikevoitto-%

1 % -80 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00420 - Helsinki , osoitteessa 00420 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa