Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Introspekt on psykoterapeuttien muodostama yhteisö, joka tarjoaa psykoterapiaa ja työnohjauspalveluita pääkaupunkiseudulla. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä. Etsimme psykoterapeutteja, joilla on KELA-pätevyys yksilöterapiaan. Lisää tietoa löydät: http://www.introspekt.fi. Mahdollisuus toimia myös itsenäisenä ammatinharjoittajana....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi introspekt Y-tunnus 1832797-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Introspekt Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa