Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Tero Saarinen Companyn toiminnan perimmäisenä tarkoituksena on tutkia, edistää ja välittää humaania maailmankuvaa ja inhimillisiä perusarvoja tanssin kielellä. Nykytanssin huippuihin lukeutuva ryhmä on esiintynyt jo lähes 40 maassa ja sen ydintoimintaan kuuluu lisäksi kansainvälinen opetustoiminta sekä Saarisen koreografioiden lisensointi eri puolille maailmaa.

Etsimme KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ (Development Manager) - rautaista pitkän linjan ammattilaista tai lahjakasta nuorempaa tulokasta - osaksi kasvavaa tiimiämme. Kehityspäällikön tehtäviin kuuluu eri toimintoihimme liittyvä tuotteistus sekä eri rahoituslähteistä tapahtuvan varainhankinnan kehittäminen. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa, osana organisaatiomme johtoryhmää.

Edellytämme noin 5-10 vuoden työkokemusta vaativista kulttuurin tai sitä sivuavan toimialan talouteen, liiketoimintaan tai markkinointiin liittyvistä tehtävistä, soveltuvaa korkea-asteen koulutusta sekä yrittäjämäistä asennetta. Kiitettävä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, sosiaaliset taidot, paineensietokyky, luova työote sekä halu ja kyky kehittää omaa tehtäväkenttää ovat työssä onnistumisen kannalta keskeisiä. Kulttuuri- ja taidealan kansainvälinen tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi.

Hakuaika päättyy 28.10.

Lisätietoja ja hakuohjeet: www.terosaarinen.com/fi/ryhma/tyopaikat/

Web-osoite: http://www.terosaarinen.com Työnantaja: INTO LIIKKEESSÄ RY Sijainti: Bulevardi 23-27, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Iiris Autio, iiris.autio@terosaarinen.com Hakemukset: Hakemukset, joiden tulee sisältää CV, palkkatoivomus ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot, lähetetään osoitteeseen rekry@terosaarinen.com tai postitse Tero Saarinen Companyn toimistoon (Aleksanterin teatteri, Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki). Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bulevardi 23-27, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Into Liikkeessä ry Y-tunnus 1750370-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehityspäällikkö (Development Manager), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut INTO LIIKKEESSÄ RY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Bulevardi 23-27, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa