Duunitori suosittelee
Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Työpaikkakuvaus

Haemme mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme

HUOLTOTEKNIKKOA - LABORATORIO- JA LÄÄKINTÄLAITTEET (Vantaan toimipiste)

Haemme monipuolista osaajaa, itsenäisestä ja liikkuvasta työstä sekä asiakaspalvelusta pitävää henkilöä Vantaan toimipisteemme vahvistukseksi.

Työtehtävät hyvinkin erilaisten laitteiden ja asiakkaiden parissa sisältävät laitteiden asennuksia, määräaikaishuoltoja, päivityksiä ja vikakorjauksia. Työ tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden toimipisteissä kuten esimerkiksi teollisuuden- ja sairaaloiden laboratorioissa, sairaaloiden osastoilla sekä välinehuolloissa.

Sopivalla hakijalla tulee olla mahdollisuus matkustaa, sillä työ sisältää ajoittain liikkumista koko Suomen alueella vaikka työn pääpaino on Etelä-Suomessa.

Työssä tarvitaan ymmärrystä tekniikasta, laitteiden toiminnasta, tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä ripaus markkinointihenkisyyttä.

Tarjoamme pienen yhtiön välittömän työilmapiirin, itsenäisen työn, auto- ja puhelinedun sekä liikuntaliput. Lisätietoa yhtiöstämme löytyy verkkosivuiltamme www.intermed.fi.

Hakijalta odotamme:
teknistä ammattikoulututkintoa (mekaniikka, sairaalaelektroniikka, sähkö tm. vastaava)
kokemusta alalta, mieluiten vastaavista tehtävistä - myös kokemus vastaavan kaltaisista tehtävistä kuten esim. kodinkonekorjauksista katsotaan eduksi
oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
MS Office-ohjelmien käyttötaitoa
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mahdolliset tehtävää koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: toimisto@intermed.fi

Hakuohjeet:

Lähetä kirjallinen vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@intermed.fi tai postitse osoitteeseen:

Intermed Oy
Puutarhatie 22
01300 Vantaa

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 30.9.2016.

Web-osoite: http://www.intermed.fi Työnantaja: Intermed Oy Sijainti: Puutarhatie 22, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: PIHLAJA KATJA, Puh: 097731100, katja.pihlaja@intermed.fi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puutarhatie 22, 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Intermed Oy Y-tunnus 0918246-1 Toimiala Elektronisten ja optisten laitteiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet Interwall Music, Medpolar

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 867 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

279 000 € 4 %

Henkilöstö

12 0

Liikevoitto-%

15 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Intermed Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Puutarhatie 22, 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa