Banner Elisa Appelsiini

Työpaikkakuvaus

Yritys
Elisa Appelsiini on Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja.

Yksikkö / tulosyksikkö / osasto kuvaus
Elisa Appelsiini on Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja.

Elisa Appelsiinin Sovellustoimittamisen integraatiotiimi on reipas ja osaava joukko integraatioasiantuntijoita. Työskentelemme useiden integraatioteknologioiden parissa ja lisäksi teemme sovelluskehitystä mm. Java- ja .NET-ohjelmointikielillä. Käytämme ketteriä menetelmiä ja lean-ajattelua päivittäisessä työskentelyssämme.

Tehtävän sisältö
Työtehtäväsi sisältävät integraatioiden ja sovellusten suunnittelua, toteutusta sekä ylläpitoa. Tulet suunnittelemaan integraatioarkkitehtuureita etkä pelkää määrittelytyötä tai dokumentointia. Osallistut laadunvarmistustehtäviin ja huolehdit siitä, että hommat tehdään hyvien kehitystapojen mukaisesti. Palat kuitenkin halusta saada kätesi saveen em. tehtävien vastapainoksi ja tulet käyttämään toteutustyössä useita integraatioteknologioita ja ohjelmointikehyksiä. Haluat oppia uutta ja ylläpitää osaamistasi sekä työssä että sen ulkopuolella. Haluat käyttää osaamistasi kehittääksesi myös työympäristöäsi ja yritystämme.
Olet osana huippuosaajien tiimiä ja sovit hyvin porukkaan!

Tehtävässä edellytämme
Olet osaava integraatioasiantuntija, joka haluaa osaksi iloista integraatiotiimiämme! Olet uinut ja keittynyt kovaksi useissa liemissä ja noussut niistä voittajana. Et kuitenkaan piiloudu kokemuksesi taakse, vaan olet koko ajan kiinnostunut uusista mielenkiintoisista tilanteista ja haluat etulinjaan taistelemaan.

Henkilöltä edellytämme
Olet reipas ja proaktiivinen ja sinulla on hyvä tekemisen meininki päivittäisessä työssäsi. Olet innostunut uusista asioista ja teknologioista, etenkin integraatiomaailmassa. Sinulla on ammattimainen asenne työn tekemiseen; olet luottamuksen arvoinen ja teet sen minkä lupaat. Tunnet vahvuutesi ja tuot ne esille työnteossa. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja laadukkaasti ja osaat nähdä asiat myös asiakkaan näkökulmasta. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaat työskennellä osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Sinut kehtaa myös lähettää asiakastapaamisiin, jossa hurmaat heidät asiantuntemuksellasi.

Odotamme
Sinulla on usean vuoden työkokemus integraatioiden parissa ja vankka osaaminen integraatioteknologioista - erityisesti Microsoft BizTalk Serveristä, mutta mahdollisesti myös WSO2, Mule, Fiorano jne. – sekä integraatioarkkitehtuureista yleisesti. Osaat myös ohjelmoida moderneilla ohjelmointikielillä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Muut erikoistaidot ja supervoimat katsotaan eduksi!

Tarjoamme
Tulet työskentelemään nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri ja kulttuuri, jossa työntekijästä välitetään. Panostamme tilojemme viihtyisyyteen ja meillä on hyvät työsuhde-edut sekä paljon kerho- ja harrastetoimintaa.

Työsi on haastavaa ja kiinnostavaa ja tarjoamme sen tekemisestä vastineeksi kilpailukykyisen ansiotason vakituisessa työsuhteessa.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalliossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta meillä on myös toimipisteitä ympäri Suomea (mm. Tampereella, Turussa ja Kuopiossa). Ensisijaisesti haemme asiantuntijaa Helsinkiin, mutta myös muut sijainnit ovat neuvoteltavissa. Hakiessasi toivon, että kerrot selkeäsi missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä.

Lisätietoa
Jos tunnet, että olet juuri oikea henkilö tähän toimeen, lähetä hakemuksesi jo tänään - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Into, joko puhelimitse numerossa 0400 906070 tai sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi@elisa.fi

Työnantaja: Elisa Appelsiini Sijainti: Helsinki / Muut paikkakunnat sovittaessa Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: 21.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki / Muut paikkakunnat sovittaessa

Yritystiedot

Toiminimi Elisa Appelsiini Oy Y-tunnus 1539836-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Integraatioiden erikoisasiantuntija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Elisa Appelsiini. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki / Muut paikkakunnat sovittaessa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .