Duunitori suosittelee
Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Haemme nyt toimistollemme Vallilaan useita kokeneita

INTEGRAATIO- ja MIGRAATIOASIANTUNTIJOITA

Apottilaisena tuet laadukkaan kokonaishankkeen onnistumista. Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi sosiaali- tai terveydenhuollon toimintaan on meille tärkeää. Etsimme kokeneita järjestelmäkehittäjiä vastaamaan tietojen siirrosta järjestelmien välillä sosiaali- ja terveydenhuollon vaativassa toimintaympäristössä. Kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan vastuualue voi painottua joko Apotti-järjestelmän rajapintoihin, erilliseen integraatioalustaan tai kertaluonteisiin tiedonsiirtoihin. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta sosiaali- tai terveydenhuollon tietojenkäsittelyn toiminnasta, tai vaihtoehtoisesti kiinnostusta aiheeseen ja halua oppia.

Mitä tulet tekemään?
Teknisenä asiantuntijana tehtäviisi kuuluu tiedonsiirtoihin liittyvää suunnittelua ja määrittelyä, toteutusta ja testausta sekä ylläpitoa ja kehitystä. Ymmärrät IT-arkkitehtuureja ja infrastruktuureja sekä hahmotat teknisten muutosten vaikutukset kokonaisuuteen. Menestyäksesi tehtävässä sinulta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn projektimaisessa työympäristössä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä muiden integraatio- ja migraatioasiantuntijoiden lisäksi toiminnallisuuksista vastaavien sovellusasiantuntijoiden, arkkitehtien, toimittajien ja tilaajien tietojärjestelmäasiantuntijoiden kanssa. Olet aloitteellinen ongelmanratkaisija ja kehittäjä moniammatillisessa organisaatiossa.

Tulet saamaan soveltuvan koulutuksen työtehtäviisi ja käyttämiimme työkaluteknologioihin riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksestasi. Osa koulutuksesta tulee mahdollisesti tapahtumaan ulkomailla.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä menestymisessä ovat eduksi:

- Vahva kokemus IT-projekteissa työskentelystä ja kyky projektimaiseen työskentelyyn osana moniammatillista ja usean organisaation jäsenistä koostuvaa hanketta
- Vahva kokemus tietojen siirtojen suunnittelusta ja toteuttamisesta järjestelmien välillä
- Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien ja toimialan tuntemus
- Hyvä suomen ja englannin kielen taito
- Tehtävään soveltuva tutkinto tai kokemuksen kautta hankittu vastaava tieto


Arvostamme lisäksi jotain seuraavista:

- Kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon standardeista (esim. HL7, IHE) ja/tai sosiaali- ja terveydenhuollon kansallisten tietopalveluiden sanomarakenteista (CDA R2)
- Kokemusta tietokannoista ja arkistointiratkaisuista kuten Kanta-palvelut, XDS-yleisarkisto
- Kokemusta yleisesti käytössä olevista tietojen siirtoon liittyvistä standardeista (esim. Web Services, REST, XML, JDBC/ODBC, ETL, IDoc)
- Kokemusta yhdestä tai useammasta modernista integraatiovälineestä. Käytössämme on Intersystems Ensemble.


HAASTA ITSESI!
Hakemusten perusteella valikoidut hakijat pyydetään haastatteluun ja englanninkieliseen soveltuvuustestiin, jossa testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja ja englannin kielen osaamista. Lopulliset valintapäätökset perustuvat kokonaisvaltaiseen arvioon sopivuudesta.

Oletko valmis haasteeseen? Tule mukaamme siirtämään suomalainen sote-ict uudelle vuosituhannelle! Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen.

Lisätietoja antavat:
Migraatiopäällikkö Airi Lahti, puh 050 486 0154 ja
Integraatiopäällikkö, Jari Läättä, puh 050 423 7748
Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi

Lisätietoja Apotista löydät www.apotti.fi

Web-osoite: http://www.apotti.fi Työnantaja: Oy Apotti Ab Sijainti: Sturenkatu 16, Helsinki, 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mia Schauman, mia.schauman(at)apotti.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sturenkatu 16, Helsinki, 00510 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Integraatio- ja migraatioasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Apotti Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Sturenkatu 16, Helsinki, 00510 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa