Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Insta DefSec Oy:lle Tampereelle LINUX-ASIANTUNTIJAA työskentelemään osana ammattilaistiimiä. Vastuullasi on ohjelmistotuotannon kehitysympäristöihin liittyvien palveluiden käyttöönotto, ylläpito ja kehittäminen. Asiakkaina ovat oman ohjelmistotuotannon eri yksiköt, joiden kanssa yhteistyössä kehitetään erityisesti jatkuvan integroinnin palveluihin liittyviä virtualisoituja palvelinympäristöjä, mutta myös muita ohjelmistotuotannon palveluita, kuten Atlassian-tuoteperheeseen kuuluvia palveluita. Osaamisesi soveltuu erilaisten palvelinohjelmistojen asentamiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Insta DefSec Oy Y-tunnus 1597850-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linux-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Insta DefSec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa