Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme Insta DefSec Oy:lle Tampereelle

LINUX-ASIANTUNTIJAA

työskentelemään osana ammattilaistiimiä. Vastuullasi on ohjelmistotuotannon kehitysympäristöihin liittyvien palveluiden käyttöönotto, ylläpito ja kehittäminen. Asiakkaina ovat oman ohjelmistotuotannon eri yksiköt, joiden kanssa yhteistyössä kehitetään erityisesti jatkuvan integroinnin palveluihin liittyviä virtualisoituja palvelinympäristöjä, mutta myös muita ohjelmistotuotannon palveluita, kuten Atlassian-tuoteperheeseen kuuluvia palveluita.

Osaamisesi soveltuu erilaisten palvelinohjelmistojen asentamiseen ja konfigurointiin sekä päivitysten asentamiseen. Koet olosi kotoisaksi Linux-ympäristössä ja RPM-paketit ovat sinulle tuttuja, mutta osaat myös pystyttää Java-sovelluspalvelimia ja asentaa niihin erilaisia palveluita. Seuraat aikaasi ja tiedät, mitä maailmalla omalla alallasi tapahtuu.

Keskeisin vaadittava osaaminen
- palvelinkäyttöjärjestelmät, erityisesti erilaiset Linux-distribuutiot
- jatkuvan integroinnin ympäristöt, erityisesti Jenkins, Artifactory, SonarQube
- tietokantapalvelimet, erityisesti MySQL, PostgreSQL
- Atlassian-tuoteperheen (JIRA, Fisheye/Crucible, etc.) ohjelmistot
- äidinkielen tasoinen suomen kielen taito
- hyvä englannin kielen taito

Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on myös kokemusta Java-kehittämisen rakentamistyökaluista (Maven, Ant), sovelluspalvelimien konfiguroinnista, erilaisista skriptauskielistä, järjestelmänhallintatyökaluista, virtualisointiteknologioista tai verkkoteknologioista.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi tietotekniikan insinööri (AMK) tai diplomi-insinööri ja olet syventänyt osaamistasi vastaavista tehtävistä työelämässä jo muutaman vuoden ajan. Ymmärrät ja kykenet hallitsemaan useiden toisiinsa liittyvien ohjelmistojen keskinäisiä riippuvuuksia ja yhteensopivuuksia. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä asioiden selvittämiskykyä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään ja rakentamaan ohjelmistokehityksemme tuotantoympäristön ydintä, sekä kehittämään menetelmiä sen ylläpidon hallintaan. Teknisten kehitysnäkymien tutkiminen on osa työtäsi ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa alasi monipuoliseksi huippuosaajaksi menestyvän yrityksen mukana.

Jätä meille hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016 mennessä verkkosivuillamme www.insta.fi/group/avoimet-tyopaikat/ . Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Tienhaara, puh. 040 7190 180, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-14. Tiedusteluja ei kuitenkaan viikolla 42.

Web-osoite: http://www.insta.fi Työnantaja: Insta DefSec Oy Sijainti: Sarankulmankatu 20, 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Markku Tienhaara, puh. 040 7190 180, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-14. Tiedusteluja ei kuitenkaan viikolla 42. Hakemukset: http://www.insta.fi/group/avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sarankulmankatu 20, 33900 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Insta DefSec Oy Y-tunnus 1597850-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linux-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Insta DefSec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Sarankulmankatu 20, 33900 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa