Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Insinööritoimisto Peltomäki Oy on lähes 40v vanha korjausrakentamiseen erikoistunut yritys joka hakee nyt ammattitaitoista ja vastuullista työnjohtajaa. Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta työmaalta. Sinulla on jämäkkä työote ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa. Kykenet koordinoimaan työmaan arkea ja huolehtimaan aikatauluista sekä halu oppia uutta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Järvenpää maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Järvenpää johtajapositiot Järvenpää työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Järvenpää työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Insinööritoimisto Peltomäki Oy Y-tunnus 0307517-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Insinööritoimisto Peltomäki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus