Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Insinööritoimisto Airlon Oy on asiantunteva talotekniikka-alan suunnittelutoimisto, joka toteuttaa suunnittelua kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä.
Toimimme suunnittelu-, valvonta- ja konsultointitehtävissä koko Suomessa. Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, julkiset tahot(kunnat, kaupungit), taloyhtiöt, yksityishenkilöt jne.
Toimiessamme suunnittelu, valvonta ja konsultointi tehtävissä olemme asiakkaan edunvalvojana, annamme puolueetonta ja asiantuntevaa apua LVIA- asioissa.

Toimintamme jatkaessa kasvuaan haemme nyt Kempeleeseen

LVIA- SUUNNITTELIJAA(DI tai LVI-INS.)
Suunnittelu- ja valvontatehtäviin

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vastaavista tehtävistä työkokemusta vähintään kolme vuotta ja olet asenteeltasi sosiaalinen ja joustava vastuunkantaja.

Koulutukseltasi olet LVI- insinööri tai diplomi- insinööri- Asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen systemaattinen työskentely ovat avainasioita työssäsi. Kannat vastuusi ja pystyt joustamaan nopeatempoisten toimeksiantojen paineessa.

Katsomme eduksi FISE AA- tai A-pätevyyden, kokemuksen Cads Hepac- tai MagiCad -ohjelmista, IDA-ICE-rakennuksien olosuhde- ja energiasimulointikokemuksen, energiatodistuksen laatijan alemman ja/tai ylemmän pätevyyden.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti oikeanlaisen osaajan löydyttyä. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.9.2016 mennessä sähköpostilla:
sakari.maenpaa@airlon.fi
Lisätietoja työtehtävistä antaa tj Sakari Mäenpää, p.041 438 4375.

Web-osoite: http://www.airlon.fi Työnantaja: Insinööritoimisto Airlon Oy Sijainti: Voimatie 6, 90440 KEMPELE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja työtehtävistä antaa tj Sakari Mäenpää, p.041 438 4375. Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Voimatie 6, 90440 KEMPELE

Yritystiedot

Toiminimi Insinööritoimisto Airlon Oy Y-tunnus 2244909-5 Toimiala LVI-tekninen suunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

505 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

66 000 € -12 %

Liikevoitto-%

13 % -19 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Insinööritoimisto Airlon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele , osoitteessa Voimatie 6, 90440 KEMPELE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa