Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Insinööritoimisto Airlon Oy on asiantunteva talotekniikka-alan suunnittelutoimisto, joka toteuttaa suunnittelua kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Toimimme suunnittelu-, valvonta- ja konsultointitehtävissä koko Suomessa. Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, julkiset tahot(kunnat, kaupungit), taloyhtiöt, yksityishenkilöt jne. Toimiessamme suunnittelu, valvonta ja konsultointi tehtävissä olemme asiakkaan edunvalvojana, annamme puolueetonta ja asiantuntevaa apua LVIA- asioissa. Toimintamme jatkaessa kasvuaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kempele teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kempele lvi-alan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Insinööritoimisto Airlon Oy Y-tunnus 2244909-5 Toimiala LVI-tekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Insinööritoimisto Airlon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus