Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Seinäjoen alueella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme ajoneuvoasentajia. Työtehtäviin kuuluvat ajoneuvojen korjaus- ja huoltotoiminta. Asentajan on hallittava ajoneuvojen huollot ja korjaukset. Autojen sähkötyöt ja vikadiagnostiikan tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta: - Sopivaa koulutusta (esim. ajoneuvoasentaja) - Kaikki aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi - Omaat positiivisen asenteen ja arvostat omaa työtäsi - Olet pitkäjänteinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Innolink Staff Pohjanmaa Oy Y-tunnus 2630450-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Pohjanmaa Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus