Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aluemyyjä/Edustaja Inno ovet & ikkunat / Satakunta Inno Ovet Oy on kasvava kodin ovi ja ikkuna remonttien asiantuntijayritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalveluna ikkuna- ja oviremontteja. Toimintamme on vankalla pohjalla ja haemme nyt kasvua myyntiin. Haemme Satakuntaan energistä ja tuloshakuista ovi- ja ikkunamyyjää. Tarjoamme: -Laadukkaat myynnin apuvälineet -Laadukkaat ja hyväksi havaitut tuotteet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt Pori myyntialan tehtävät Pori muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Inno Ovet Oy Y-tunnus 2288635-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Inno-Ikkunat, Inno-Terassit, OVIASI.com, Inno-Products

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Inno Ovet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus