Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aluemyyjä/Edustaja Inno ovet & ikkunat / Satakunta Inno Ovet Oy on kasvava kodin ovi ja ikkuna remonttien asiantuntijayritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalveluna ikkuna- ja oviremontteja. Toimintamme on vankalla pohjalla ja haemme nyt kasvua myyntiin. Haemme Satakuntaan energistä ja tuloshakuista ovi- ja ikkunamyyjää. Tarjoamme: -Laadukkaat myynnin apuvälineet -Laadukkaat ja hyväksi havaitut tuotteet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pori muut myymälätehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt Pori myyntialan tehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Inno Ovet Oy Y-tunnus 2288635-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Inno-Ikkunat, Inno-Terassit, OVIASI.com, Inno-Products

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Inno Ovet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus