Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hyvän työmoraalin omaavaa levytyökeskuksen käyttäjää / ohjelmoijaa (Finn-Power). Mikäli olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sovellut mainiosti meidän porukkaan. Odotamme Sinulta: - tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta - ohutlevyalan tuntemusta (särmäys, hitsaus) - asiakaslähtöisyyttä ja hyvää palveluasennetta - suomen kielen taitoa Tarjoamme Sinulle: - vakituisen työsuhteen - mukavat työkaverit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Inlook Colortech Oy Y-tunnus 0160945-9 Toimiala Metallien käsittely ja päällystäminen Rinnakkaistoiminimet EH Inlook Partitions, Inlook Color

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levytyökeskuksen käyttäjä / ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Inlook Colortech Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus