Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tähtiremontit Oy on luotettava, perinteikäs ja kotimainen toimija. Tarjoamme vaivatonta ja laadukasta kodin remontointia kuluttaja-asiakkaille.

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme aktiivisia, huumorintajuisia ja positiivisen elämänasenteen omaavia myyjiä ja tulevia tiiminvetäjiä ESPOON ALUEELLE.

Teet myyntiä suurella intohimolla, tehokkaasti, ideoiden ja nauttien uusista asiakaskohtaamisista. Voit olla kokenut konkari tai vasta-alkaja, kokemuksen puute ei ole este, koska koulutamme kaikki myyjät kattavasti tehtävään. Pidämme huolen siitä, että kehityt taitavaksi myyjäksi. Onnistumisesi ja hyvät tulokseksesi näkyvät hyvänä ansiotasona.

Tähtiremontit Oy on vakavarainen yritys, joka panostaa voimakkaasti henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin. Sekä kehitämme jatkuvasti työvälineitämme ja -menetelmiämme.

Tarjoamme:
- täydellisen perehdytyksen ja jatkuvan tuen työhön
- motivoivan palkkamallin (pohjapalkka + provisio)
- hyvän myyntitiimin
- henkilöstöedut
- markkinoiden parhaimmat työkalut myynnin tueksi

OLETKO SINÄ SEURAAVA TÄHTI?

Laita hakemuksesi vetämään ja liity Tähtiporukkaamme!

Web-osoite: http://www.tahtiremontit.fi Työnantaja: Indone Tähtiremontit Oy Sijainti: 02100 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarmo Salonen puh. 040 - 752 3356 Tiedustelut ajalla: ke-to klo 14:00-16:00 ja pe 12:00-14:00 jarmo.salonen@tahtiremontit.fi Hakemukset: http://www.tahtiremontit.fi/rekry.php Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02100 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Indone Tähtiremontit Oy Y-tunnus 2615691-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 162 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

456 000 € -36 %

Henkilöstö

92 -2

Liikevoitto-%

6 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aktiivinen Myyjä / Tiiminvetäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Indone Tähtiremontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo , osoitteessa 02100 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa