Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tähtiremontit Oy:n kasvaessa olemme avanneet Lahteen uuden ajanvaraus yksikön. Haemme syyskuun aikana avautuneeseen yksikköömme toimeliaita ja ahkeria Ajanvaraajia. Työ tapahtuu 8.30-15.30 välisenä aikana. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä perehdytämme henkilöt tehtävään. Tarjoamme: -Erittäin mukavan työporukan -Viihtyisät toimitilat -Jatkuvan tuen työhön Käy tutustumassa yritykseemme: www.tahtiremontit.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lahti vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lahti vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Indone Tähtiremontit Oy Y-tunnus 2615691-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Indone Tähtiremontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15700 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa