Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tähtiremontit Oy:n kasvaessa olemme avanneet Lahteen uuden ajanvaraus yksikön. Haemme syyskuun aikana avautuneeseen yksikköömme toimeliaita ja ahkeria Ajanvaraajia. Työ tapahtuu 8.30-15.30 välisenä aikana. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä perehdytämme henkilöt tehtävään. Tarjoamme: -Erittäin mukavan työporukan -Viihtyisät toimitilat -Jatkuvan tuen työhön Käy tutustumassa yritykseemme: www.tahtiremontit.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lahti vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lahti vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Indone Tähtiremontit Oy Y-tunnus 2615691-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Indone Tähtiremontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15700 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus