Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

InCar Oy on asiakaslähtöinen ja tehokas autojen vauriokorjaamiseen sekä maalaamiseen keskittynyt kotimainen Autokorjaamokeskus. Incar Oy on valtakunnallinen ketju, joka tarjoaa palvelua Suomessa yli 20 paikkakunnalla. Tänä vuonna tulee 25 vuotta yrityksen perustamisesta. Nyt haemme kasvavaan joukkoomme Vantaan Koivuhaan automaalaamoon viimeistelijää. Tehtävä sisältää automaalauksen jälkeiset viimeistelytyöt: - Laadunvalvonta - Häivytysrajojen kiillotukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa talonrakennus ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Incar Oy Y-tunnus 0829741-9 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut InCar Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus