Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Inarin ja Utsjoen yhteistoiminta-alueen ympäristöyksikkö huolehtii ympäristöterveyden-huollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon tehtävistä Inarin ja Utsjoen alueella. Yksikössä työskentelee yhteensä 8 viran- ja toimenhaltijaa. Nyt haemme motivoitunutta ja yhteistyökykyistä henkilöä ympäristötarkastajan viransijaisuuteen 1.1.2017-31.12.2018. Kelpoisuusehtona ympäristötarkastajan viransijaisuuteen on soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus kunnallisesta ympäristönsuojeluviranomaisen työstä ja paikallistuntemus katsotaan eduksi. Virka edellyttää kykyä itsenäiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Inari määräaikainen Inari ympäristöalan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Inarin kunta Y-tunnus 0190758-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristötarkastajan viransijainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Inarin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99800 - Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus