Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Inarin ja Utsjoen yhteistoiminta-alueen ympäristöyksikkö huolehtii ympäristöterveyden-huollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon tehtävistä Inarin ja Utsjoen alueella. Yksikössä työskentelee yhteensä 8 viran- ja toimenhaltijaa. Nyt haemme motivoitunutta ja yhteistyökykyistä henkilöä ympäristötarkastajan viransijaisuuteen 1.1.2017-31.12.2018. Kelpoisuusehtona ympäristötarkastajan viransijaisuuteen on soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus kunnallisesta ympäristönsuojeluviranomaisen työstä ja paikallistuntemus katsotaan eduksi. Virka edellyttää kykyä itsenäiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Inari määräaikainen Inari ympäristöalan tehtävät määräaikainen Inari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Inarin kunta Y-tunnus 0190758-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristötarkastajan viransijainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Inarin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus