Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kunnanjohtaja johtaa kuntaa ja kuntakonsernia, johon kuuluu kahdeksantoista tytäryhtiötä tai näiden yhtiöitä, kaksi liikelaitosta ja kolme taseyksikköä, joista yksi hoitaa kunnan elinkeinotoimea. Uusin taseyksikkö on Saariselän kehittämisrahasto, johon liittyvät toimet kuuluvat keskeisesti kunnanjohtajalle.

Kunnanjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto, käytännön kokemusta kunnallishallinnosta sekä riittävä kielitaito. Arvostamme yhteistyökykyä, kehittävää työotetta, vahvaa strategista näkemystä sekä kunnallishallinnon ja -talouden hyvää tuntemusta sekä kokemusta konsernijohtamisesta. Ajokortti on välttämätön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus liitteineen 31.10.2016 klo 15.00 mennessä Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista tehdä sähköisesti, toimita valtuustolle osoitettu hakemus osoitteeseen Inarin kunnanhallitus, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo.

Kunnanjohtajan viran hakuaikaa on jatkettu 31.10.klo 15:00 saakka. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.
Ilmoitus julkaistaan kokonaisuudessaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja kotisivuilla www.inari.fi

Web-osoite: http://www.inari.fi Työnantaja: Inarin kunta Sijainti: Piiskuntie 2, 99800 IVALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: valtuuston puheenjohtaja Anu Avaskari, p. 0400 485 880, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jari Huotari, p. 040 148 7954 ja kunnanjohtaja Jyrki Hyttinen, p. 040 701 7744. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Piiskuntie 2, 99800 IVALO

Yritystiedot

Toiminimi Inarin kunta Y-tunnus 0190758-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Inarin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Piiskuntie 2, 99800 IVALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa