Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Inarin koulu hakee koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajaa ajalle 10.11.2016-9.6.2017, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Inarin koulu. Tehtävään sisältyy sekä koulunkäynninohjaajan että iltapäivätoiminnanohjaajan tehtäviä. Sijoituspaikkana Inarin koulu. Työsuhteessa on kahden kuukauden koeaika. Pohjoissaamen- tai inarinsaaamenkielen taito välttämätön (rahoituksen perusta) ja kolmiportaisen tuen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Kelpoisuusvaatimuksena koulunkäynninohjaajan toimeen on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Inari kunta-alan työpaikat Inari musiikki- ja viihdealan tehtävät Inari lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät Inari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Inarin kunta Y-tunnus 0190758-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Inarin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus