Duunitori suosittelee
Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Inarin koulu hakee koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajaa ajalle 10.11.2016-9.6.2017, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Inarin koulu. Tehtävään sisältyy sekä koulunkäynninohjaajan että iltapäivätoiminnanohjaajan tehtäviä. Sijoituspaikkana Inarin koulu. Työsuhteessa on kahden kuukauden koeaika. Pohjoissaamen- tai inarinsaaamenkielen taito välttämätön (rahoituksen perusta) ja kolmiportaisen tuen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Kelpoisuusvaatimuksena koulunkäynninohjaajan toimeen on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Inari kunta-alan työpaikat Inari musiikki- ja viihdealan tehtävät Inari lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Inarin kunta Y-tunnus 0190758-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Inarin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus