Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ina Finland Oy on 26 vuotta toiminut Pirkanmaalla. Tuotamme henkilökohtaisia ja automatisoituja puhelin- ja sähköisen viestinnän palveluita vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. Meitä on lähes 200 asiakaspalvelun ammattilaista. Contact Centerimme toimii Tampereen lisäksi myös Pieksämäellä ja Iisalmessa. Meillä on ISO 9001 - laatusertifikaatti. Kuulumme Mica Solutions -konserniin, jonka liikevaihto on yli 10 milj. euroa. Lisätietoja www.ina.fi.

Haemme ASIAKASNEUVOJIA vakituiseen työsuhteeseen

hoitamaan eri kanavien kautta tulevia monipuolisia asiakaskontakteja!

Asiakaspalvelumme on avoinna 24 h, joten työskentely ilta- ja yövuoroissakin on mahdollista. Kerrothan hakemuksessasi minkälaisia työvuoroja olisit valmis tekemään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä kykyä hoitaa vaativia, nopeasti muuttuvia asiakaspalvelutilanteita. Opit mielelläsi uutta ja osaat käyttää sujuvasti tietokonetta ja erilaisia järjestelmiä. Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Asiakasneuvojalta odotamme:

- myynnillistä otetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- positiivista ja reipasta asennetta
- hyvää tietoteknistä osaamista
- suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielen taitoa
- joustavuutta työaikojen suhteen

Ina työnantajana tarjoaa:

- työpaikan viihtyisissä työtiloissa Tampereen Klingendahlissa
- nykyaikaiset työvälineet ja hyvät työsuhde-edut
- kattavan palkallisen perehdytyksen
- työehtosopimukseen perustuvan kiinteän tuntipalkan
- omaan onnistumiseen perustuvia bonuksia

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi Inan kasvavaa ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä!

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@ina.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2016 . Laita viestiin aiheeksi asiakasneuvoja.

Web-osoite: http://www.ina.fi Työnantaja: Ina Finland Oy Sijainti: Pyhäjärvenkatu 5 A, 2 krs., 33210 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Inka Jaakkola, puhelin 040 570 1552, inka.jaakkola@ina.fi Taina Milán, puhelin 0400 414802, taina.milan@ina.fi Hakemukset: rekry@ina.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pyhäjärvenkatu 5 A, 2 krs., 33210 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Ina Finland Oy Y-tunnus 1016212-6 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Telepojat, Port Mobilo, International Network Association (INA) Finland

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Ina Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 A, 2 krs., 33210 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa