Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

Sokotel Oy

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kyröskartano on tavoitteelliseen kasvatukseen, koulunkäyntiin ja elämäntaitojen harjoitteluun erikoistunut ammatillinen erityisyksikkö 14-21 vuotiaille huostaan otetuille nuorille, jotka käyttäytymisongelmiensa ja elämäntapojensa perusteella ovat vaarassa syrjäytyä ikäkautensa edellyttämistä koulu- ja ammattiopinnoista, itsenäistymis- ja aikuistumisprosessista sekä myöhemmin työelämästä.
Etsimme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta:
OHJAAJAA (sosionomi)
Työhön sisältyy:
- Nuorten huolenpito, ohjaaminen ja kasvattaminen palvelusuunnitelman mukaisesti
- Omaohjaajatyöskentely
- Yhteistyö vanhempien ja yhteistyökumppanien kanssa
- Osallistuminen nuorten kanssa järjestettäville leireille
- Nimettyjen vastuualueiden ja kehityskohteiden suunnittelu, toteutus ja dokumentointi

Ohjaajan tehtävä edellyttää:
- Sosiaalialan AMK-tutkintoa
- Työkokemusta lastensuojelun ohjaajan tehtävistä
- Reipashenkistä työotetta
- Stressinsietokykyä ja hyvää huumorintajua
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää yhteistyökykyä
- Kykyä kohdata haastavissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita

Eduksi katsotaan myös:
- Lapsi- ja nuorisopsykiatriaan suuntautuneet täydennysopinnot
- Hakijan mahdolliset erityistaidot, jotka soveltuvat yksikön asiakastyöhön (harrastukset/omat kiinnostuksen kohteet).

Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen. Toivomme, että olet aktiivinen ja toimeen tarttuva ja suhtaudut toimintamalleihin kehittävästi.

Yleistä:
Työ on jaksotyötä, pääsääntöisesti 2-vuorotyötä (aamu- ja iltavuoro). Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Mikäli hakijalla ei ole voimassa olevaa EA-korttia ja hygieniapassia, tulee ne suorittaa koeajan kuluessa. Hakijalla tulee olla ajokortti (B). Työyhteisömme on savuton. Sovellamme 4 kk koeaika.

Web-osoite: http://www.alfakuntoutus.fi/rekry Työnantaja: In Vivo Oy Sijainti: 39100 HÄMEENKYRÖ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anne Ahonen kyroskartano@alfakuntoutus.fi Hakemukset: http://www.alfakuntoutus.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 39100 HÄMEENKYRÖ

Yritystiedot

Toiminimi in vivo Y-tunnus 1613510-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut In Vivo Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 39100 - Hämeenkyrö , osoitteessa 39100 HÄMEENKYRÖ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa