Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoisia laivalevyseppä-hitsaajia. Edellytetään voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia sekä kokemusta laivanrakennuksesta. Hyvä venäjänkielentaito välttämätön. Tehtävässä vaaditaan teknisten asiakirjojen lukutaitoa venäjäksi ja englanniksi. Lisäksi työssä vaaditaan seuraavia erityistaitoja (kaikki luokat tulee olla voimassa) : - MIG/MAG -hitsaus (135,136) - puikkohitsaus(111) - täytelankahitsaus Työnantajana toimii venäläinen yritys. Työ on projektiluontoinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku puu- ja metallialan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi IMT-Metatech Oy Y-tunnus 2431209-2 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppä-hitsaaja/laivateollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut IMT-Metatech Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus