Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA / TEKNINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ Mitä haemme? Haemme asiakaspalvelun tekniseen tukeen ja ohjelmistojen käyttöönottoon järjestelmäasiantuntijaa / teknistä projektipäällikköä. Teknisen tuen tehtävien ohella vastaat tavanomaisen helpdesk-toiminnan ulkopuolelle kuuluvasta teknisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmistelet asiakkaiden käyttöönotot, kartoitat asiakkaiden IT-infran reunaehdot ja etsit asiakaskohtai-set optimiratkaisut. Tehtävään kuuluu myös asiakaskohtaisista tarpeista lähtevien projektien vetämistä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Munkkivuori() hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Munkkivuori() järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Munkkivuori() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Munkkivuori() asiantuntijatehtävät ja konsultointi hallinto, yleiset toimistotyöt järjestelmähallinta ja tietohallinto ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi IMS Business Solutions Oy Y-tunnus 2553833-3 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Qualitas Fennica

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija/Tekninen projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut IMS Business Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus