Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA / TEKNINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Mitä haemme?

Haemme asiakaspalvelun tekniseen tukeen ja ohjelmistojen käyttöönottoon järjestelmäasiantuntijaa / teknistä projektipäällikköä. Teknisen tuen tehtävien ohella vastaat tavanomaisen helpdesk-toiminnan ulkopuolelle kuuluvasta teknisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmistelet asiakkaiden käyttöönotot, kartoitat asiakkaiden IT-infran reunaehdot ja etsit asiakaskohtai-set optimiratkaisut. Tehtävään kuuluu myös asiakaskohtaisista tarpeista lähtevien projektien vetämistä. Autat asiakkaita liittämään järjestelmiä osaksi heidän omaa infrastruktuuriaan ja toimintaansa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakastuen, tuotekehityksen ja myynnin kanssa.

Mitä odotamme?

Edellytämme sinulta Linux-palvelinten ja Apache Tomcat -palvelinsovelluksen tuntemusta, SaaS-palvelujen ymmärrystä ja käsitystä yleisesti yrityksissä käytettävien ohjelmistojen asettamista vaatimuksista. Lisäksi Windows-ekosysteemin tuntemus lasketaan suureksi eduksi.

Myös seuraavien tekniikoiden tunteminen on sinulle hyödyllistä, mutta ei välttämätöntä, koska me koulutamme sinut:
MS Active Directory / AD-FS-konfigurointi
MS SQL Server / MySQL / MariaDB
Nginx
Virtuaalipalvelimet, palomuurit ja VPN:t
SSL, TLS ja sertifikaatit
LDAP(S)

Todennäköinen työurasi meillä lähtee liikkeelle asiakaspalvelusta ja järjestelmäasiantuntijan tehtävästä. Muutaman kuukauden ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus edetä vaativampaan teknisen projektipäällikön tehtävään.

Työssä on eduksi, jos olet aiemmin työskennellyt asiakasrajapinnassa ja sinulle on luontevaa kommunikoida asiakkaiden kanssa niin sähköpostitse, puhelimitse kuin kasvotusten. Olet myyntihenkinen ja järjestelmällinen asiakaspalvelija, joka osaa organisoida työnsä ja hallita kokonaisuuksia. Työ vaatii asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaitojen lisäksi kykyä ja halua vetää projekteja.

Työ edellyttää vahvaa ja itsenäistä työskentelytapaa sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja mahdollista työskentelyä asiakkaiden tiloissa. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen lisäksi hyvää englanninkielen taitoa.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10.2016 osoitteeseen rekry@ims.fi. Haastattelemme soveltuvat henkilöt nopealla aikataululla ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.ims.fi tai www.artersoftware.com sekä ottamalla yhteyttä tuotekehityspäällikkö Jarkko Laksoon 045 327 1573 / jarkko.lakso@ims.fi tai toimitusjohtaja Ossi Ritolaan 0500 602 922 / ossi.ritola@ims.fi.

IMS Business Solutions Oy

IMS Business Solutions Oy on kasvava kansainvälistymisvaiheessa oleva B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio. Tehtävämme on auttaa asiakkaita menestymään toimintaa, tiedonhallintaa ja järjestelmiä kehittämällä hyödyntäen uusimpia tietoteknisiä ratkaisuja. Päätuotteemme ovat Architect ja IMS Ohjelmistot. Ohjelmistojen käyttöönoton ja käytön tueksi olemme luoneet kattavat koulutus- ja konsultointipalvelut. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman avoimia ja yrityskohtaisia koulutuksia ja asiantuntijapalveluja laadunhallinnan, ympäristön, työturvallisuuden, liiketoiminnan, kokonaisarkkitehtuurin ja ICT-palvelujen kehittämiseen liittyen.

Web-osoite: http://www.ims.fi Työnantaja: IMS Business Solutions Oy Sijainti: Valimotie 21, 00380 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarkko Lakso, Puh: 045 327 1573, jarkko.lakso@ims.fi Ossi Ritola, Puh: 0500602922, ossi.ritola@ims.fi Hakemukset: rekry@ims.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valimotie 21, 00380 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi IMS Business Solutions Oy Y-tunnus 2553833-3 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Qualitas Fennica

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 433 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

461 000 € 18 %

Liikevoitto-%

19 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija/Tekninen projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut IMS Business Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Valimotie 21, 00380 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa