Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Imatran Kylpylän hotelliin osa-aikaista vastaanottovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Odotamme sinulta palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä, soveltuvaa koulutusta ja kielitaitoa sekä kokemusta hotellin vastaanottotyöstä. Opera-hotellijärjestelmän tuntemus on eduksi. Työ sisältää päivä- ja yövuoroja. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottopäällikkö Sari Auvinen sari.auvinen@imatrankylpyla.fi Imatran Kylpyläpuh. 020 7100 500www.imatrankylpyla.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Imatra vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Imatra vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Imatra .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Imatran Kylpylä Oy Y-tunnus 0587620-4 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Imatran liikunta- ja kuntoutumiskeskus, Imatran Taikametsä, Spa Imatra, Imatra Spa Hotel, Imatra Spa Resort, Imatra Sport and Leisure Center

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Imatran Kylpylä. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus