Duunitori suosittelee
Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Imatran yhteislukioon matematiikan ja fysiikan päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.11.2016 - 4.6.2017. Tehtävään kuuluu opetusta lukion pitkässä ja lyhyessä matematiikassa sekä fysiikassa. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä ennen virkasuhteen vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Imatra matematiikan ja logiikan alan tehtävät Imatra tiedeaineiden opettajat Imatra opettajat, lehtorit, professorit matematiikan ja logiikan alan tehtävät tiedeaineiden opettajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Imatran kaupunki Y-tunnus 0159216-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matematiikan ja fysiikan päätoiminen tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Imatran kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55120 - Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus