Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Helsinki

Amnesty International Suomen osasto

00100 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Imatran yhteislukioon matematiikan ja fysiikan päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.11.2016 - 4.6.2017. Tehtävään kuuluu opetusta lukion pitkässä ja lyhyessä matematiikassa sekä fysiikassa. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä ennen virkasuhteen vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Imatra matematiikan ja logiikan alan tehtävät Imatra tiedeaineiden opettajat Imatra opettajat, lehtorit, professorit matematiikan ja logiikan alan tehtävät tiedeaineiden opettajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Imatran kaupunki Y-tunnus 0159216-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matematiikan ja fysiikan päätoiminen tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Imatran kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus