Duunitori suosittelee
Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Imatrankosken koulun Meltolan toimipisteeseen erityisopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.11.2016 - 8.1.2017. Imatrankosken koulu toimii kahdessa toimipisteessä, Meltolan yksikössä on n.130 oppilasta. Koulu tarjoaa laadukasta perusopetusta luokille 1-6. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Käytämme määräaikaisessa virkasuhteessa yhden kuukauden koeaikaa. Kyseessä on vuorotteluvapaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Imatra opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Imatran kaupunki Y-tunnus 0159216-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Imatran kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55100 - Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus