Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Ilves ry jalkapallojaosto toimii Tampereen kaupungin palveluntuottajana aamu ja iltapäiväkerho (apip) toiminnassa. Etsimme kerhotiimimme lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn tottuneita reippaita henkilöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykenevät itsenäiseen työskentelyyn sekä sopeutuvat muuttuviin tilanteisiin joustavasti.

Ilves APIP toimipisteitä on Vuoreksen ja Messukylän koululla, nämä ovat myös liikuntapainoitteisia kerhoja. Katsomme eduksi liikunta ryhmien aikaisemman ohjaamisen sekä työkokemuksen urheiluseurassa tai jalkapallovalmennuksessa. Työaika painottuu iltapäiviin klo 12-17 väliselle ajalle. Viikkotunteja on työntekijän työkokemuksen ja tarpeen mukaan 15-25h/vko.

Palkkaus työkokemuksen ja koulutuksen mukaan.

Työhakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse minna.varjonen@ilves.fi to 13.10.2016 klo 12.00 mennessä. Työntekijöiden haastattelut vko 42 aikana.

Työnantaja: Ilves r.y. Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 24.10.2016 Yhteystiedot: Minna Varjonen, 0407711460, minna.varjonen@ilves.fi. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 10-12. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Ilves r.y. Y-tunnus 0155430-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ilves r.y.. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa