Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilves ry jalkapallojaosto toimii Tampereen kaupungin palveluntuottajana aamu ja iltapäiväkerho (apip) toiminnassa. Etsimme kerhotiimimme lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn tottuneita reippaita henkilöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykenevät itsenäiseen työskentelyyn sekä sopeutuvat muuttuviin tilanteisiin joustavasti. Ilves APIP toimipisteitä on Vuoreksen ja Messukylän koululla, nämä ovat myös liikuntapainoitteisia kerhoja. Katsomme eduksi liikunta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilves r.y. Y-tunnus 0155430-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ilves r.y.. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus