Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sanomalehtien varhaisjakajaa Lammille Olet etsimämme henkilö, jos - olet 18 vuotta täyttänyt - sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi - sitoudut työhösi ja pidät itsenäisestä työskentelystä - yötyö sopii sinulle Työ on osa-aikatyötä työajan ajoittuessa yön tunteihin klo 02-06:n välille. Työrytmi on 6 töitä + 2 vapaata. Lisätöitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilves Jakelu Oy Y-tunnus 2070933-2 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ilves Jakelu Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.01.2017. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus