Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

IPP Developer

Wärtsilä

France

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei! Tule iloiseen ja reippaaseen tiimiimme iltapäiväkerhon ohjaajaksi! Tulet lasten kanssa hyvin toimeen. Sinulla on alan koulutus, ja kokemusta. Ja tärkeintä kaikesta sinulla on asenne kohdallaan! Tarvitsemme sinua Espooseen, Mikkelän koululle iltapäivätoiminnan ohjaajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä, puhelimeen vastaa Taina 050-3422406. tai jos tuntuu mukavammalta laita s-postiin hakemus: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltapäivätoiminnan lastenohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut T Haukka Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus