Duunitori suosittelee
Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Klaukkalassa toimii Harjulan iltapäiväkerho välittömästi koulupäivän päätyttyä klo 12-17 välillä. Haemme ohjaajan sijaista iltapäiväkerhoon, ohjattuun vapaa-ajantoimintaan. Olet tunnollinen, joustava ja osaat työskennellä lasten kanssa. Eduksi on soveltuva koulutus esim. lähihoitaja, kerho-ohjaaja tai sosionomi.

Otathan pikaisesti yhteyttä Miiaan 045- 855 4248.

Työnantaja: T:mi Miia Kalliomäki Sijainti: 01830 LEPSÄMÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 12.09.2016 Yhteystiedot: Kalliomäki Miia, Puh: 045-855 4248 Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01830 LEPSÄMÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltapäiväkerho-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut T:mi Miia Kalliomäki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01830 - Nurmijärvi , osoitteessa 01830 LEPSÄMÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa