Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Klaukkalassa toimii Harjulan iltapäiväkerho välittömästi koulupäivän päätyttyä klo 12-17 välillä. Haemme ohjaajan sijaista iltapäiväkerhoon, ohjattuun vapaa-ajantoimintaan. Olet tunnollinen, joustava ja osaat työskennellä lasten kanssa. Eduksi on soveltuva koulutus esim. lähihoitaja, kerho-ohjaaja tai sosionomi. Otathan pikaisesti yhteyttä Miiaan 045- 855 4248....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Nurmijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Nurmijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltapäiväkerho-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut T:mi Miia Kalliomäki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus