Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Pikkuhuopalahden ala-asteen toimipisteeseen koululaisten iltapäiväkerhoon ohjaajaa. Tehtäviin kuuluu koululaisten iltapäivätoiminnan vastaaminen, suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemuksella hankittua taitoa toimia lapsiryhmän kanssa. Toivomme hakijoilta oma-alotteisuutta, idearikkautta, energistä ja vastuullista työotetta. Työaika on arkipäivisin klo 13-16....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Munkkiniemi() musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltapäiväkerho-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Koululaisten iltapäiväkerho Happy Kids Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus