Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme 15h/ vko ilta- ja viikonloppumyyjää Helsingin tavaratalon kosmetiikkaosastolle Loreal -tiimiin. Työ alkaa 7.11.2016.

Odotamme sinulta erinomaista myynti- ja asiakaspalvelutaitoa ja kosmetiikka-alan koulutusta tai meneillään olevia opintoja. Haluat ylläpitää ammattitaitoasi ja seurata trendejä. Teet työtä aktiivisella ja positiivisella otteella, ja jo kokemusta myyntityöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot Kohtaat jokaisen asiakkaan suurella sydämellä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä.

Web-osoite: http://www.stockmann.com Työnantaja: Stockmann Oyj Abp Sijainti: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 07.11.2016 Yhteystiedot: www.stockmann.com Hakemukset: http://www.stockmann.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilta- ja viikonloppumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Stockmann Oyj Abp. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Takomotie 1-3, 00380 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa