Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilomantsin perheneuvolassa on haettavana psykologin toimi. Perheneuvola on toiminut psykologin ja sosiaalityöntekijän toimintayksikkönä elokuusta 2013 alkaen. Lääkäripalvelu on hankittu ostopalveluna. Kolmen vuoden aikana perheneuvola on löytänyt ja vakiinnuttanut paikkansa perusturvan lapsi- ja perhepalveluissa. Perheneuvolan työpari on tehnyt uudentyyppistä jalkautuvaa yhteistyötä myös varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kanssa. Perheneuvolalla on käytössä lapset puheeksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Ilomantsi psykologia ja psykiatria Ilomantsi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilomantsin kunta Y-tunnus 0167589-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheneuvolan psykologin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ilomantsin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilomantsi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa