Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Ilomantsin perheneuvolassa on haettavana psykologin toimi. Perheneuvola on toiminut psykologin ja sosiaalityöntekijän toimintayksikkönä elokuusta 2013 alkaen. Lääkäripalvelu on hankittu ostopalveluna. Kolmen vuoden aikana perheneuvola on löytänyt ja vakiinnuttanut paikkansa perusturvan lapsi- ja perhepalveluissa. Perheneuvolan työpari on tehnyt uudentyyppistä jalkautuvaa yhteistyötä myös varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kanssa. Perheneuvolalla on käytössä lapset puheeksi työmenetelmä. Työssä panostetaan erityisesti varhaiseen puuttumiseen ja -tukeen ja palvelu on nivelletty osaksi peruspalvelua. Työn tuloksena on ollut nähtävillä mm. raskaiden lastensuojelutoimenpiteiden vähentyminen ennaltaehkäisevän työn vahvistamisen myötä. Ilomantsin perheneuvolan kehittämistä työmuodoista on otettu mallia myös siunsoten lapsi-ja perhepalveluiden suunnittelussa. Hallinnollisesti yksikkö sijoittuu tällä hetkellä terveyspalveluiden ehkäisevän työn tulosyksikköön. Perheneuvolan työntekijät siirtyvät 1.1.2017 alkaen siunsoten kuntayhtymän palvelukseen liikkeenluovutuksen mukaisesti.

Työ perheneuvolassa on monipuolista tutkimus-, hoito-, terapia-, konsultaatio- ja verkostotyötä. Työntekijän on kyettävä työskentelemään itsenäisesti ja moniammatillisen tiimin jäsenenä ja verkostoissa. Hakijalle luetaan eduksi kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä sekä lasten ja perheiden kohtaamiseen hankittu lisä-, täydennys- tai erikoistumiskoulutus.

Toivomme ensisijaisesti sähköistä hakemusta, mutta myös paperiset hakemukset otetaan huomioon.

Web-osoite: http://www.ilomantsi.fi Työnantaja: Ilomantsin kunta Sijainti: Soihtulantie 7, 82900 ILOMANTSI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Terveydenhoitaja Anne Riikonen, 040 104 3417, anne.riikonen@ilomantsi.fi ja hoito- ja hoivatyönjohtaja Hannele Komu, 040 104 3220, hannele.komu@ilomantsi.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118071/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Soihtulantie 7, 82900 ILOMANTSI

Yritystiedot

Toiminimi Ilomantsin kunta Y-tunnus 0167589-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheneuvolan psykologin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ilomantsin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilomantsi , osoitteessa Soihtulantie 7, 82900 ILOMANTSI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa