Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilomantsin perheneuvolassa on haettavana psykologin toimi. Perheneuvola on toiminut psykologin ja sosiaalityöntekijän toimintayksikkönä elokuusta 2013 alkaen. Lääkäripalvelu on hankittu ostopalveluna. Kolmen vuoden aikana perheneuvola on löytänyt ja vakiinnuttanut paikkansa perusturvan lapsi- ja perhepalveluissa. Perheneuvolan työpari on tehnyt uudentyyppistä jalkautuvaa yhteistyötä myös varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kanssa. Perheneuvolalla on käytössä lapset puheeksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Ilomantsi psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilomantsin kunta Y-tunnus 0167589-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheneuvolan psykologin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ilomantsin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 82900 - Ilomantsi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus