Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilomantsin kunta hakee kiinteistönhoitajaa 1.1.2017 alkaen. Kiinteistönhoitajalta vaaditaan kiinteistönhoidon ammattitutkinto ja työkokemusta kiinteistönhoitotehtävistä. Kiinteistönhoitajan tehtävissä tarvitaan atk-taitoja mm. sähköisten huoltokirjojen ylläpitoa. Kiinteistönhoitajan tehtäviä ovat kiinteistön huolto- ja korjaustyöt. Tehtäväkuvaan lisäksi kuuluu kiinteistöpäivystykseen osallistuminen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Ilomantsi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Ilomantsi isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilomantsin kunta Y-tunnus 0167589-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ilomantsin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilomantsi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus