Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myyntineuvottelijaa ilmoitustilan myyntiin Kuopion toimistollemme. Nykyaikainen ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Tecnopoliksessa osoitteessa Microkatu 1. Vastaat työssäsi Matkailuopas Matkamiehen ja Savon Seudun ilmoitustilan myynnistä yritysasiakkaille, myynti tapahtuu puhelimitse. Matkailuopaamme ilmestyvät painettuna kaksi kertaa vuodessa. Tutustu näköislehtiin netissä: www.matkamies.fi/nettilehti www.savonseutu.fi/nettilehti Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme reipasta, ulospäinsuuntautunutta ja ahkeraa persoonaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Kuopio matkailualan asiakaspalvelu Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio matkailualan asiakaspalvelu Kuopio myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt matkailualan asiakaspalvelu myyntialan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmoitustilanmyyjä Matkailuopas (Kuopio), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Apec yrityspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa