Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myyntineuvottelijaa ilmoitustilan myyntiin Kuopion toimistollemme. Nykyaikainen ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Tecnopoliksessa osoitteessa Microkatu 1. Vastaat työssäsi Matkailuopas Matkamiehen ja Savon Seudun ilmoitustilan myynnistä yritysasiakkaille, myynti tapahtuu puhelimitse. Matkailuopaamme ilmestyvät painettuna kaksi kertaa vuodessa. Tutustu näköislehtiin netissä: www.matkamies.fi/nettilehti www.savonseutu.fi/nettilehti Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme reipasta, ulospäinsuuntautunutta ja ahkeraa persoonaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio matkailualan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmoitustilanmyyjä Matkailuopas (Kuopio), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Apec yrityspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus