Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myyntineuvottelijaa ilmoitustilan myyntiin Kuopion toimistollemme. Nykyaikainen ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Tecnopoliksessa osoitteessa Microkatu 1. Vastaat työssäsi Matkailuopas Matkamiehen ja Savon Seudun ilmoitustilan myynnistä yritysasiakkaille, myynti tapahtuu puhelimitse. Matkailuopaamme ilmestyvät painettuna kaksi kertaa vuodessa. Tutustu näköislehtiin netissä: www.matkamies.fi/nettilehti www.savonseutu.fi/nettilehti Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme reipasta, ulospäinsuuntautunutta ja ahkeraa persoonaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio matkailualan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmoitustilanmyyjä Matkailuopas (Kuopio), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Apec yrityspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus