Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haetaan ilmoitusmyyjiä lokakuussa avattavaan myyntitoimistoon. Työtehtävät ovat ilmoitustilan myyntiä omiin kirjapainojulkaisuihin. Myynti tapahtuu pääsääntöisesti toimistolta käsin. Myös kotoa käsin työskentely on mahdollista.

Web-osoite: http://www.rakentajanpalvelumuistiot.fi Työnantaja: Tmi K. Risulainen/ Rakentajan palvelumuistiot Sijainti: 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kari Risulainen Puh. 040 324 6250 Sähköposti: myynti@rakentajanpalvelumuistiot.fi Hakemukset: myynti@rakentajanpalvelumuistiot.fi Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 74100 IISALMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmoitusmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi K. Risulainen/ Rakentajan palvelumuistiot. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi , osoitteessa 74100 IISALMI .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa